Bromma Bil & Motor

Bromma Bil & Motor är ett företag som har funnits i hela 40 år och du hittar dem genom att gå in på http://www.brommabil-motor.se/. De utför både service och reparationer och har mycket stor erfarenhet av att utföra båda delarna. De sätter alltid bil och kund först i fokus och du kan alltid lita på att de gör det jobb som krävs för att få din bil att fungera.

Trygghet
När du är i behov av en lyhörd bilfirma som förstår dina behov så är Bromma Bil & Motor ditt förstahandsval. Fe arbetar alltid efter dina önskemål och håller dig delaktig i processen. Därav så kan du känna dig trygg med att vända dig till dem. Du kommer inte att få några dyra räkningar på saker som du från början inte har godkänt att de ska utföra.

Specialister
Bromma Bil & Motor är även specialiserade på tre bilmärken, dessa är Subaru, Honda och Hyundai. Om du har någon av dessa bilar och de är i behov av specialservice så kan du känna dig trygg med att vända dig till Bromma Bil & Motor. De är nämligen experter på dessa bilar, givetvis tar de även emot alla andra bilmärken och utför både service och reparation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *