Gör-det-själv snus

Att rulla cigaretter har varit en exotisk och vedertagen aktivitet sedan länge, och nu har det också nått snuset. Inte nog med att man kan påverka smaksättning och fasthet, nu kan man även roa sig med att göra hela arbetet själv. Allt som behövs är en förbeställd tobaksats (råtobaksspill), blanda upp det med valfria tillägg, baka i ugn och att ha en kyl att kyla ner med.

Snusa för extra pengar
Ska man verkligen spara in på kostnader, men fortfarande vill fortsätta sitt snusande på ett kvalitativt sätt, finns det numera bra platser på webben som kan hjälpa till. Ett sånt ställe är http://www.snus-online.nu/. Här kan man få hjälp med allt ifrån billiga inköp, tips om hur tillverkningen ska gå till och hur förvaring och behållning sker på bästa sätt. För priset av 5-6 dosor kan man göra sig själv ett lager som motsvarar kostnaden för 40-50 dosor.

Nikotinfritt och långvarig smak
Oavsett om man föredrar traditionella märken, med speciella smaker, eller om man är lite modig och vill prova nytt, kan man göra båda sakerna med snussatser. Man kan välja om nikotinhalten ska var låg eller hög eller tom helt fri. Det finns ett flertal olika aromer att välja mellan och precis som med nikotinhalten, kan man dosera så att smaken blir lång- eller kortvarig, precis som du vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *