Hatt brixton i Stockholm

För att definiera vad brixton Stockholm är för något så kan man enkelt säga att det är märket på en hatt. Brixton är huvudbonad som, som vanligt består av en kulle och ett brätte. Det som kännetecknar en Brixton, bortsett från märket, är att man kan associera modellen med jägare från förr. Den har till och med en snygg fjäder fästad i bandet. Dock har märket även kommit med fler modeller än den klassiska hatten, den finns till och med som en keps-liknande modell. Syftet med en hatt är dels att det är snyggt, men även för att skydda sig mot solen och regnet.

Mer information om hattar
Hattar kan tillverkas av en mängd material. Främst brukan man använda filt och läder, men vissa hattar tillverkar man även i halm. Hattar är något som har en lång historia, och många användningsområden. Damhattar har länge burits som en prydnad, och ofta har de tillverkats i siden, sammet eller annat vackert tyg. Hattarna har varit populära ända fram till 1970-talet, men används även till viss del idag.

Ett märke som sticker ut
Vissa hattar utmärker sig och sticker ut ur mängden mer än andra. Brixtons herrhattar är verkligen ett sådant exempel. I de butiker som de finns i, främst i Stockholm, finns det ett väldigt stort sortiment av dessa hattar, som dessutom håller en väldigt hög kvalitet. Modellerna finns för alla tillfällen. En del är framtagna för att fylla praktiska funktioner, en del efter säsong, samt så finns det de modeller som är framtagna för festliga tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *