Skydda din hud med solskydd

Att använda solskydd är oerhört viktigt under framförallt sommarmånaderna.

Skydda dig mot solens starka strålar med enkla medel som solskyddsspray eller kräm.

Det finns många olika modeller och märken att tillgå i de allra flesta butiker.

Olika nivåer finns beroende på hur stark solen är i det område som du kommer att vistas i. Kommer ditt barn vistas i solen bör du dock ha extra starkt solskydd även om dessa strålar inte anses vara starka för din hud. Det allra bästa solskyddet för barn är dock framförallt att låta dem använda solhatt och tunnare täckande kläder.

Solskydd för alla uteplatser
Att äta middag ute på sin veranda en varm sommarkväll är vad de flesta uppskattar som har ett boende med en uteplats. Att då inte ha ett bra solskydd kan ödelägga hela upplevelsen och är ett onödigt obehag som inte behöver uppstå.

Det finns väldigt många solskydd Uppsala att tillgå och du kan välja vad som passar just er uteplats bäst. Med allt från segelformade solskydd till markiser och parasoll i olika designer finns det alternativ för alla hem.

Solskydd för din bil
Att använda ett solskydd i bilen är ett effektivt sätt att skydda dina medpassagerare från obehagligt solljus. Det behöver ej heller skymma sikten för dig som chaufför.

Det finns flera olika alternativ för din bil i form av löstagbara solskydd som fästs direkt på önskad plats eller alternativ som solfilm som monteras permanent direkt på rutan.

Det beror helt på vad du söker efter till din bil och hur mycket du vill investera.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *